Lezing Martin Baas: Wil jij ook sneller zeilen door de juiste zeiltrim?

Wil jij ook sneller zeilen door de juiste zeiltrim? Kom dan naar de lezing van Martin Baas. De inschrijvingen stromen binnen, met een theoretisch en een heel praktisch deel zal Martin je meenemen door de geheimen van de zeiltrim. Aanmelden kan door te mailen naar info@grevelingencup.nl.

Martin Baas is zeilmaker bij Hagoort sails, meervoudig Nederlands kampioen in onder andere open boten, IMS/ORC en J22 wereld kampioen. En in zijn ervaring en het trainen van diverse teams valt het hem op dat vaak de basis kennis van het trimmen ontbreekt. Om te zorgen dat de deelnemers van de Grevelingencup daarvan juist goed op de hoogte zijn, gaan we in deze lezing de vraag beantwoorden: Waarom en wanneer verander ik ‘iets’?

De avond voordat we de novemberwedstrijd wedstrijd varen, is er de gelegenheid om gezellig te eten in le Bateau met een speciaal menu, om daarna (aanvang 20:00) te luisteren en te sparren over de onontdekte geheimen van de zeilsport.

Ook willen we graag van je weten of je voorafgaand aan de lezing ook gebruikt wilt maken van de eetgelegenheid in le Bateau, het menu waar je dan van kunt genieten (voor maar €21,00) is

Mosterdsoep
***
Gebakken schol met remouladesaus
of
Varkenshaas met champignonsaus
***
Dame Blanche

Nogmaals, inschrijven kan door te mailen naar info@grevelingencup.nl, vergeet niet op te geven met hoeveel mensen je komt en of je mee wilt eten.