Inschrijvingen Grevelingencup geopend!

De voorbereidingen zijn weer rond, de data zijn geprikt en we hebben er voorzichtig aan zin in: winterzeilen.

Feedback Grevelingencup 2016/2017

About last year…

Om onszelf eens extra onder de loep te nemen, hebben we jullie (onze deelnemers) vorig jaar een vragenlijstje gestuurd die jullie massaal hebben ingevuld. Daarin hebben we jullie gevraagd wat jullie van ons vinden, wat jullie leuk vinden en welke verbeteringen jullie zien.

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie uitgebreide terugkoppeling, zoveel van jullie hebben de tijd genomen om je mening te delen. Bedankt! Ook was het erg fijn te lezen dat -en waarom- jullie het evenement zo hoog waarderen. Maar natuurlijk zijn we ook met de verbeteringen die jullie aangedragen hebben erg blij! We hebben alle reacties doorgenomen, doorgesproken en meegenomen in de voorbereidingen van komend seizoen.

Opening inschrijving Grevelingencup 2017/2018

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Grevelingencup en de 4 Windstreken Regatta, de twee evenementen georganiseerd door Stichting Grevelingencup.

 1. De Grevelingencup Winterserie
  De grootste winterserie van de BeNeLux! Elk jaar weer een groot deelnemers veld die op het prachtige Grevelingenmeer mooie wedstrijden vaart. Door de groep zeilers die we hebben verzameld, wordt je hier in een klasse ingedeeld met vergelijkbare boten. Hiermee is er voor ieder wat wils. Bij het inschrijven wordt je gevraagd om aan te geven of je in een Toer klasse, Toer-S (met spinaker) klasse, ORC of eenheidsklasse wilt varen. De prijzen en tegenstanders varieren afhankelijk van deze keuze. Ook kan je als actieve deelnemer weer genieten van een ligplaats in de haven aangeboden door Marina Port Zelande!
  Mee doen? Onderstaand de data van de wedstrijden:
  zondag 22 oktober 2017
  zondag 19 november 2017
  zondag 17 december 2017
  zondag 14 januari 2018
  zondag 11 februari 2018
  zondag 11 maart 2018
  zaterdag 24 maart 2018 (finale) 
 2. De 4 Windstreken Regatta van Marina Port Zelande
  Dit is de shorthanded (2 personen bemaning) wedstrijd van Marina Port Zelande in samenwerking met de Grevelingencup. Een plezierige wedstrijd waarin je wordt uitgedaagd op alle zeilers facetten, strategie, trim, tacktiek, etc. Het doel is om binnen een gestelde tijd, rakken te zeilen in zoveel mogelijk windrichtingen. Daarmee zoveel mogelijk mijlen maken, en dan finischen. Maar… Let op! Je moet wel finishen binnen de gestelde tijd!
  Mee doen? De datum is:
  zaterdag 23 september 2016

Dit jaar nieuw, Live GPS Tracking!

Dit seizoen bestaat de Grevelingencup 20 jaar. Om dat te vieren, zeilen we dit jaar met een tracking app. Hiermee kun je in je klasse zien wat je gevaren hebt, waar je je concurrent ingehaald hebt en welke koers het hardst ging! Hou de site van de Grevelingencup in de gaten voor meer informatie!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.