SCHRIJF JE IN!

Schrijf je hier in voor onze evenementen! Je kunt deelnemen aan de volgende wedstrijden / wedstrijdseries:

De Grevelingencup Winterserie
De Grevelingencup Winterserie is de wintercup die al jaar en dag hét winterzeil evenement van de BeNeLux is. In de winter varen ruim 200 boten elke maand in verschillende klasses wedstrijden. Elk jaar weer een groot deelnemers veld die op het prachtige Grevelingenmeer mooie wedstrijden vaart. Door deze grote groep zeilers, wordt je hier in een klasse ingedeeld met vergelijkbare boten. Hiermee is er voor ieder wat wils. Bij het inschrijven wordt je gevraagd om aan te geven of je in een Toer klasse, Toer-S (met spinaker) klasse, ORC of eenheidsklasse wilt varen. De prijzen en tegenstanders varieren afhankelijk van deze keuze. Ook kan je als actieve deelnemer weer genieten van een ligplaats in de haven aangeboden door Marina Port Zelande!

De 4 Windstreken Regatta van Marine Port Zelande
Dit is de shorthanded (2 personen bemaning) wedstrijd van Marina Port Zelande in samenwerking met de Grevelingencup. Een plezierige wedstrijd waarin je wordt uitgedaagd op alle zeilers facetten, strategie, trim, tacktiek, etc. Het doel is om binnen een gestelde tijd, rakken te zeilen in zoveel mogelijk windrichtingen. Daarmee zoveel mogelijk mijlen maken, en dan finischen. Maar… Let op! Je moet wel finishen binnen de gestelde tijd!

Het Ratingformulier
Als je meevaart in de toerklasses kan het nodig zijn je rating gegevens aan te geven. Daarmee kunnen we een goede berekening maken over je boot, je snelheid en je tegenstanders.

Deelnemers
Bekijk de concurrentie voor de wedstrijd en analyseer je kansen, vind het hier voor deze winter.