Bekendmaking Grevelingencup data 2019/2020

Terwijl iedereen zich opmaakt voor een zonnige zeilende zomervakantie, mogen wij weer de Grevelingencup wedstrijddata voor volgend jaar bekend maken. Zet ze vast in de agenda, reserveer de weekenden bij jullie team en bereid je vast voor op weer een prachtig winterseizoen.

Zoals gebruikelijk start het seizoen met:

 • De 4 Windstreken Regatta van Marina Port Zelande
  Dit is de shorthanded (2 personen bemaning) wedstrijd van Marina Port Zelande in samenwerking met de Grevelingencup. Een plezierige wedstrijd waarin je wordt uitgedaagd op alle zeilers facetten, strategie, trim, tacktiek, etc. Het doel is om binnen een gestelde tijd, rakken te zeilen in zoveel mogelijk windrichtingen. Daarmee zoveel mogelijk mijlen maken, en dan finischen. Maar… Let op! Je moet wel finishen binnen de gestelde tijd!
  Mee doen? De datum is:
  zaterdag 5 oktober 2019

Waarna we samen de strijd aangaan, met elkaar en de winter tijdens:

 • De Grevelingencup Winterserie
  De grootste winterserie van de BeNeLux! Elk jaar weer een groot deelnemers veld die op het prachtige Grevelingenmeer mooie wedstrijden vaart. Door de groep zeilers die we hebben verzameld, wordt je hier in een klasse ingedeeld met vergelijkbare boten. Hiermee is er voor ieder wat wils. Bij het inschrijven wordt je gevraagd om aan te geven of je in een Toer klasse, Toer-S (met spinaker) klasse, ORC of eenheidsklasse wilt varen. De prijzen en tegenstanders varieren afhankelijk van deze keuze. Ook kan je als actieve deelnemer weer genieten van een ligplaats in de haven aangeboden door Marina Port Zelande!
  Mee doen? Onderstaand de data van de wedstrijden:
  27 oktober 2019
  17 november 2019
  15 december 2019
  12 januari 2020
  09 februari 2020
  08 maart 2020 – Inhaal / race om de platen
  21 maart 2020 – Final race

Hou de website in de gaten, we gaan de inschrijvingen snel weer openen!

Wil je vast de wedstrijden in je agenda plaatsen? Klik hier toe te voegen: