Grevelingencup met verbeterd Rating systeem

Om de deelname aan de Toerklasses en de Toer-S klasses zo eerlijk mogelijk te maken (net als in de ORC en de eenheidsklasses), hanteert de Grevelingencup dit jaar een verbeterd Rating systeem.

Ratingformulier

Het bestaande Ratingformulier blijft van kracht, dus als je mee vaart in een van de Toerklasses dien je deze in te vullen indien er zaken gewijzigd zijn of als je nog niet bij ons bekend bent. Op basis van deze informatie kan onze Ratingcommissie dan een SW-rating berekenen en jou als deelnemers inschalen in de klasse die voor jouw boot het beste past.

ORC Declared

Maar naast dit formulier vragen we je dit jaar om ook het ORC Declared formulier in te vullen. Met dit formulier ontvang je per E-mail van de Noordzeeclub een ORC verklaring op basis van de gegevens die je zelf opgeeft. Wij combineren en valideren jouw rating en de klasse waarin je vaart met de ORC Declared verklaring. Voor meer informatie over de ORC verklaring en de ORC Declared verklaringen zie de website van het Watersportverbond.

Vraag ‘m nu aan! 

Het ontvangen van de ORC Declared verklaring duurt 2 weken, dus vraag ‘m nu aan! Dan heb je zodra de inschrijvingen openen het formulier direct al bij de hand om mee te sturen.