Grevelingencup inschrijvingen zijn geopend!

Nu zich de eerste tekenen van de herfst beginnen te tonen, de temperatuur voorzichtig begint te zakken en de handen van de winterzeilers weer beginnen te jeuken, opent het grootste winterzeil-evenement van de BeNeLux vanaf vandaag weer de inschrijvingen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de Grevelingencup Winterserie en de 4 Windstreken Race.

De Grevelingencup Winterserie

De inmiddels traditionele Grevelingencup winterwedstrijden die elke winter bestaat uit 6 zondagen waarop veel zeiljachten met elkaar en de kou de strijd aangaan. Waar een heel diverse deelnemersgroep onderverdeeld wordt naar de voor hen relevante klasses. Waardoor voor iedereen de gepaste wedstrijd te varen is, onafhankelijk van wedstrijdervaring. Met gratis ligplaats in de haven voor actieve deelnemers

De 4 Windstreken Regatta van Marina Port Zelande

Altijd al een wedstrijd willen varen waarin alle vaardigheden van een goede zeiler samenkomen? Dan is dit uw kans, de Stichting Grevelingencup organiseert samen met Marina Port Zelande voor de vierde keer het double handed zeilevenement “De 4 Windstreken Regatta van Marina Port Zelande”.

De wedstrijden van dit seizoen

De data waarop de wedstrijden dit jaar gevaren gaan worden zijn de volgende, reserveer ze en zorg dat je erbij bent!

  • zaterdag 3 oktober – 4 Windstreken Regatta (double handed)
  • zondag 25 oktober 2015 – 1e Wedstrijd
  • zondag 22 november 2015 – 2e Wedstrijd
  • zondag 20 december 2015 – 3e Wedstrijd
  • zondag 10 januari 2016 – 4e Wedstrijd
  • zondag 14 februari 2016 – 5e Wedstrijd
  • zondag 6 maart 2016 – Mogelijke inhaalwedstrijd
  • zaterdag 19 maart 2016 – Finale Wedstrijd

Gratis ligplaats

Marina Port Zelande biedt ook dit jaar de (actieve) deelnemers van de Grevelingencup een gratis ligplaats aan in de haven gedurende de wedstrijden. Als je ook de 4 Windstreken race meevaart, kan je zelfs al vanaf dat weekend in de haven blijven liggen!

Inschrijftermijn

Tot slot is er dit jaar een inschrijfperiode van kracht. Deze periode loopt vanaf vandaag tot 16 oktober 20:00. Inschrijven na dit moment is nog wel mogelijk, maar tegen een kleine meerprijs van €20.